Scroll naar beneden

40 inzendingen - 6 finalisten - 1 winnaar
Op 1 december 2016 hebben 6 finalisten hun idee gepitched voor de jury. 

  • 00 Dgn
  • 00 Uur
  • 00 Min
  • 00 Sec

Arbeidswijs een groot succes!

Arbeidsmarkt + Onderwijs = Arbeidswijs! We nodigden iedereen met een vernieuwende blik op de koppeling tussen leren, zoeken, werken en ontwikkelen uit. Op zoek naar een antwoord op de vraag hoe werkzoekenden in de techniek duurzaam passend aan de slag kunnen in de provincie Gelderland.  

Foto rechts: Na een spannende finale hebben Jaap Hermsen en Roegina Hilbrands gewonnen met hun concept 'Talentscouting voor techniek'.

 

Scroll naar beneden

Tijdslijn

De tijdslijn is voltooid.

Scroll naar beneden

Initiatief

In Gelderland zijn veel mensen werkzoekend. Veel bedrijven zijn juist op zoek naar personeel. Omdat de werkzoekenden soms niet volledig voldoen aan het zoekprofiel, komen zij niet in beeld voor die vacatures. Hoe kunnen werkzoekenden in de techniek duurzaam passend aan de slag in de provincie Gelderland? Iedereen kan een ontwerper of een bedenker zijn! Of je nu student, onderwijzer of ondernemer bent. Of gewoon iemand met een briljant idee voor de arbeidsmarkt. Dit innovatietraject is een initiatief van Provincie Gelderland en georganiseerd door Stichting Red Bluejay.

Partners

Onze partners zijn organisaties die Arbeidswijs een warm hart toedragen. Zij hebben hun kennis en netwerk ingezet om het tot een succes te maken. Bedankt!

Scroll naar beneden

Team

Heeft u vragen over dit innovatietraject? E-mail ons gerust op backoffice@redbluejay.com.

De Red Bluejay Stichting is een spin-off van het Holst Centre in Eindhoven, waar veel van de concepten van de Stichting hun oorsprong kennen. De kennis rondom Open Innovatie en met name co-creatie is middels Red Bluejay ook voor andere werkvelden beschikbaar gekomen, dan alleen de High-Tech wereld.

Voor Gelderland Arbeidswijs (2016) gebruikte Red Bluejay zijn expertise in co-creatie, geloof in de menselijke factor en kennis over innovatiecultuur om bedrijven en pioniers met mogelijkheden samen te brengen.

Meer over Red Bluejay

Contact

We leren je graag kennen! Maar ook voor 
vragen of feedback: laat ons iets weten!

backoffice@redbluejay.com
+31 (0) 40 800 22 10

Stichting Red Bluejay 
Postbus 1325,
5602 BH 
Eindhoven
Nederland