De winnaar van Employager 1.0 is...
All Inclusive!

3 jul 2015

De Jury koos "All Inclusive"

een concept van Martine Baadenhuijsen. Hierdoor ontving Martine de felbegeerde Employager 1.0 cheque van 12.000 euro en kan ze haar geweldige idee verder realiseren!

"Het doel is om eind dit jaar live te kunnen gaan!" - aldus Martine.

De reden dat de jury koos voor ALL INCLUSIVE, is dat Martine met de ervaringstraining die zij heeft bedacht, de mindset verandert bij werkgevers en toekomstige collega’s van mensen met een beperking. Met haar mediation achtergrond opent ze middels deze ervaringstraining het gesprek en daagt ze uit om aannames onder de loep te nemen.

Martine: “In de komende maanden ga ik met het team van Red Bluejay aan de slag om de tips van de jury te verwerken in de uitrol van de ALL INCLUSIVE. Het doel is om eind dit jaar live te kunnen gaan!” 

De vijf finalisten wonnen met hun finaleplek reeds 2.000 euro en coaching van Red Bluejay. Tijdens de finale pitchten ze hun verder uitgewerkte concept live aan de jury en het publiek. De 5 concepten voor een inclusieve arbeidsmarkt werden met dusdanige verve gebracht dat de jury voor een moeilijke keuze kwam te staan.

Staf Depla, wethouder Gemeente Eindhoven en tevens voorzitter van de jury, gaf namens de jury aan alle finalisten feedback over hoe koppelingen gemaakt kunnen worden voor de toekomst van hun concepten. In sommige gevallen ging dat al gepaard met een concrete uitnodiging.

Contact

We leren je graag kennen! Maar ook voor 
vragen of feedback: laat ons iets weten!

backoffice@redbluejay.com
+31 (0) 40 800 22 10

Stichting Red Bluejay 
Postbus 1325,
5602 BH 
Eindhoven
Nederland